Breaking news

'Mocht Almada te duur zijn, dan schakelt Ajax over naar middenvelder van Metz'

'Mocht Almada te duur zijn, dan schakelt Ajax over naar middenvelder van Metz'

26-08-2023 19:05 Laatste update: 20:17

Mocht Thiago Almada te duur zijn, dan schakelt Ajax mogelijk door naar Georges Mikautadze, meldt De Telegraaf. De aanvallende middenvelder van FC Metz is een goedkoper alternatief.

Vrijdag werd bekend dat Ajax zijn pijlen heeft gericht op de komst van Almada als opvolger van de naar West Ham United vertrekkende Mohammed Kudus, maar zijn komst zou door het financiële plaatje wat lastig kunnen worden. Volgens de ochtendkrant wordt er daarom al aan een plan B gedacht en dat is Mikautadze.

Mikautadze is een 22-jarige rechtsvoetige speler die zowel op de rechterflank als op de nummer tien positie uit de voeten kan. De Georgiër vertegenwoordigt volgens Transfermarkt.com een waarde van tien miljoen en ligt nog tot 2026 vast bij Metz. Volgens De Telegraaf zijn de eerste contacten tussen de beide partijen al gelegd.

Ajax lijkt nu de ezel te worden die zich niet twee keer aan dezelfde steen stoot. De Amsterdammers kregen met Kvikha Kvaratskhelia eerder al een talentvolle Georgiër aangeboden, maar kozen toen voor een andere speler.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!