Nieuws

'Problemen voor PSV op komst: meespelen uitgevallen verdedigers onzeker'

'Problemen voor PSV op komst: meespelen uitgevallen verdedigers onzeker'

24 augustus - 07:33 Laatste update: 10:05
1

Voor PSV is het nog altijd onduidelijk of Olivier Boscagli en André Ramalho komende week inzetbaar zijn tegen Rangers FC. Beide verdedigers vielen vlak voor tijd uit in Glasgow en hun meespelen is nog een groot vraagteken, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV kent drukke weken, maar zouden die zo maar eens teleurstellend kunnen afsluiten. Komende woensdag telt enkel het resultaat in de return tegen de Rangers, maar of PSV op volle sterkte is, is nog maar de vraag. Boscagli en Ramalho vielen in de slotminuten uit en het meespelen van beide spelers komende woensdag is hoogst onzeker. 'Ramalho en Boscagli hebben donderdag en vrijdag in principe vrij gekregen, net als de internationals van PSV. Komend weekend moet blijken of ze volgende week woensdag inzetbaar zijn tegen Rangers en PSV had die mogelijkheid gisteren nog niet uit het hoofd gezet', schrijft het ED bemoedigend.

Toch lijkt Peter Bosz al vast voor te hebben gesorteerd op een mogelijke absentie van beide heren. Woensdagmiddag speelde PSV op De Herdgang een besloten oefenduel met AS Monaco waarbij Jerdy Schouten negentig minuten lang als centrale verdediger stond. De veelzijdige middenvelder is een optie om tegen de Rangers al centrale verdediger te starten, maar zekerheid biedt dat niet. Logischer klinkt de optie om Jordan Teze centraal te positioneren en Shurandy Sambo op de vleugel te zetten. Wat het ook gaat worden, Bosz heeft nog zes dagen om de knoop door te hakken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s