Transfernieuws

BILD: Kepa kiest voor Real, Bayern schakelt door en is in gesprek met Rulli

BILD: Kepa kiest voor Real, Bayern schakelt door en is in gesprek met Rulli

12-08-2023 17:02 Laatste update: 17:10
1

Kepa Arrizabalaga verkiest Real Madrid boven Bayern München en dus moeten de Duitsers op zoek naar een andere doelman. Geronimo Rulli staat nog altijd op het lijstje en is zelfs al in gesprek met Der Rekordmeister, meldt BILD. 

Kepa leek hard op weg naar Bayern, maar door de zware blessure van Thibaut Courtois kwam plots Real Madrid om de hoek kijken. De Spaanse doelman heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar zijn thuisland en dus schakelt Bayern door. Volgens BILD is de Duitse grootmacht nu in gesprek met zowel Rulli als Yassine Bounou van Sevilla.

Rulli zou naar verluidt willen vertrekken uit Amsterdam en leek eerder deze zomer zijn zinnen gezet te hebben op een terugkeer naar Villarreal. Ajax-trainer Maurice Steijn gaf de Argentijnse doelman direct na zijn komst het vertrouwen en benoemde hem tot eerste doelman. Nu lijkt Ajax Rulli alsnog te verliezen. De Amsterdammers haalden eerder Diant Ramaj binnen als nieuwe doelman.

De 21-jarige Duitser kon er volgens technisch directeur Sven Mislintat 'direct staan', al is het niet uitgesloten dat Ajax bij een transfer van Rulli op zoek gaat naar een nieuwe eerste doelman. Ajax zocht eerder al contact met Sparta-goalie Nick Olij.