Transfernieuws

'Liverpool mengt zich serieus in strijd met Chelsea en wil clubrecord verbreken'

'Liverpool mengt zich serieus in strijd met Chelsea en wil clubrecord verbreken'

10-08-2023 22:10

Liverpool gaat mogelijk het transferrecord breken voor Moises Caicedo. Volgens Sky Sports gaan The Reds zich mengen in de strijd met Chelsea om de middenvelder van over te nemen.

De geruchtenmolen over Caicedo draait sinds het afgelopen WK al op volle toeren. De Ecuadoraan, die tijdens het mondiale eindtoernooi nog met zijn land in actie kwam tegen het Nederlands elftal, wordt sindsdien aan vrijwel de gehele top van de Premier League gelinkt en dat is ook aankomende zomer weer het geval.

Chelsea leek lange tijd de voornaamste kandidaat om Caicedo over te nemen, maar daar is volgens Sky Sports nu ook serieuze concurrentie van Liverpool bijgekomen. De ploeg van Jürgen Klopp is voornemens om het clubrecord, dat nog altijd op naam staat van Virgil van Dijk (85 miljoen euro), te breken. Brighton zou ruim 115 miljoen euro verlangen voor de middenvelder.

Het laatste bod op Caicedo werd nog afgewezen door The Seagulls. Dat was afkomstig van Chelsea, de club die dacht aan 92 miljoen euro genoeg te hebben om de defensieve breker in te lijven.