Nieuws

Hartman geheimzinnig over Engelse interesse: 'Gaan zien wat er gaat gebeuren'

Hartman geheimzinnig over Engelse interesse: 'Gaan zien wat er gaat gebeuren'

05-08-2023 16:20
1

Quilindschy Hartman wacht de invulling van zijn toekomst rustig af. De linksback van Feyenoord is gestreeld door de interesse van drie clubs uit de Premier League, maar wil niet op de zaken vooruit lopen.

De afgelopen week werd bekend dat West Ham United, Brighton & Hove Albion en Burnley de situatie van Hartman nauwlettend in de gaten houden. Laatstgenoemde club is het meest concreet voor de 21-jarig verdediger, die onder Vincent Kompany de opvolger moet worden van de bij Chelsea doorbrekende Ian Maatsen.

Hartman reageerde na afloop van de verloren Johan Cruijff Schaal-wedstrijd (1-0 voor PSV) op de transferperikelen. "Nu baal ik vooral dat we vorig jaar verloren hebben. Alleen, vorig jaar stond ik bijna op Woudestein bij Excelsior. Dan is het gek om nu al over de Premier League te praten. Je ziet het, als je jong bent en je doet het goed, dan komen ze. We gaan zien wat er gaat gebeuren", klinkt in gesprek met Voetbal International.

Mocht Hartman vertrekken, dan is de kans aannemelijk dat Feyenoord zich met een nieuwe linksback gaat versterken. Alleen Marcos Lopez is een speler die nu nog voor die positie in aanmerking komt.