Transfernieuws

Update: Romano meldt ander nieuws dan ED, 'PSV nadert akkoord over Vranckx'

Update: Romano meldt ander nieuws dan ED, 'PSV nadert akkoord over Vranckx'

04-08-2023 14:57 Laatste update: 16:55

De transfer van Aster Vranckx van VfL Wolfsburg naar PSV zit in een afrondende fase. Met dat nieuws komt Fabrizio Romano vrijdagmiddag. De Italiaanse transferexpert komt zodoende met ander nieuws dan het Eindhovens Dagblad. De regionale krant schreef enkele uren eerder nog dat een akkoord ver weg was.

'De transfer van Vranckx zit volgens doorgaans goed geïnformeerde bronnen nog niet in de eindfase bij PSV. Zeker nog niet kokend heet, klinkt het. Hij is - en dat is bekend - wel nog kandidaat', zo viel er te lezen.

Update: Fabrizio Romano meldt enkele uren na bovenstaande berichtgeving dat PSV en Wolfsburg elkaar naderen in een akkoord. De Eindhovenaren zouden naar verluidt 12 miljoen euro voor Vranckx over hebben, inclusief bonussen. De Belg heeft bovendien al een persoonlijk akkoord bereikt met PSV. De deal is zodoende in een afrondende fase.

PSV hoopt spoedig defensieve versterkingen aan de selectie toe te kunnen voegen. De Belgisch international staat hoog op het lijstje. Mocht de transfer om welke reden dan ook geen doorgang vinden, dan is Jerdy Schouten van Bologna nog in beeld. PSV neemt het vrijdagavond op tegen Feyenoord in het kader van de Johan Cruijff Schaal. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt in Rotterdam.