Breaking news

Ihattaren gepresenteerd in Turkije, tekent langdurig contract bij promovendus

Ihattaren gepresenteerd in Turkije, tekent langdurig contract bij promovendus

01-08-2023 19:12 Laatste update: 02-08-2023 00:03

Mohamed Ihattaren zet zijn carrière voort bij Samsunspor in Turkije. De middenvelder tekent een contract voor vier seizoenen bij de promovendus uit de Süper Lig, zo meldt de club op de officiële kanalen. 

Vorige week vertrok Ihattaren nog bij Juventus. Het contract van de 21-jarige Nederlander bij de Italiaanse topclub werd ontbonden. De oud-speler van ondermeer PSV en Ajax kon daardoor transfervrij vertrekken.

Die kans lijkt Ihattaren nu met beide handen aan te grijpen door een langdurige verbintenis aan te gaan met Samsunspor. De Turkse club promoveerde afgelopen seizoen als kampioen van de 1. Lig naar het hoogste niveau.

Voor Ihattaren betekent het een nieuwe start in zijn carrière. Bij Juventus wist hij nooit echt door te breken. De recente verhuurperiode aan Ajax liep ook op niks uit na meerdere problemen in zijn privéleven, zoals een aanhouding na verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging. In Turkije hoopt de 21-jarige Nederlander zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!