Transfernieuws

Juventus verscheurt contract van Ihattaren na teleurstellend carrièreverloop

Juventus verscheurt contract van Ihattaren na teleurstellend carrièreverloop

28-07-2023 15:43 Laatste update: 16:32
1

Mohamed Ihattaren is uitgespeeld bij Juventus. Het hing al een tijd in de lucht, maar De Oude Dame heeft het contract van de speler ontbonden. 

Juventus laat via de officiële kanalen weten dat er na wederzijdse goedkeuring besloten is dat de partijen uit elkaar gaan. Ihattaren lag tot 2025 vast bij de club. Ihattaren stond op bij PSV als groot talent, maar kon niet wennen aan het leven als profvoetballer. Ajax probeerde de inmiddels aan Juventus verhuurde speler uit een diep dal te halen, maar dat lukte de Amsterdammers niet. 

De voetballer werd door Juventus bij Sampdoria gestald, maar hij speelde nooit een minuut voor die club. Onder meer Wesley Sneijder, Andy van der Meijde en Willem van Hanegem schoten de speler te hulp, maar dat maakte uiteindelijk weinig uit. Onlangs werd Ihattaren nog in de geruchtenmolen genoemd: Turkse promovendus Samsunspor zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de aanvaller. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!