Transfernieuws

'Ihattaren verscheurt contract in Juventus en kan aan de slag in Turkije'

'Ihattaren verscheurt contract in Juventus en kan aan de slag in Turkije'

14-07-2023 16:30 Laatste update: 16:36
1

Mohamed Ihattaren staat voor een overstap naar Turkije. De veelbesproken speler lijkt zijn contract bij Juventus te verscheuren en neer te strijken bij Samsunspor, meldt journalist Salim Manav.

Samsunspor, dat op het hoogste niveau in Turkije uitkomt, heeft zich gemeld voor Ihattaren, die geen toekomst meer had bij Juventus. De aanvaller werd door de Turijnse club bij onder meer Sampdoria en Ajax gestald, maar bij beide clubs kwam de speler niet uit de verf. Onder meer door persoonlijke problemen sneeuwde de carrière van de voetballer onder.

Juventus zou de speler graag willen kwijtraken en daarom is het mogelijk dat Ihattaren zijn carrière in Turkije vervolgt. Samsunspor zou de opleidingsvergoeding van de speler aan PSV moeten betalen voor de overstap. Samsunspor werd vorig seizoen kampioen op het tweede niveau in Turkije en meldt zich komend seizoen in de Süper Lig

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!