Nieuws

Bosz looft progressie PSV: 'Dag en nacht verschil met begin'

Bosz looft progressie PSV: 'Dag en nacht verschil met begin'

31-07-2023 07:32 Laatste update: 18:37

Peter Bosz is zeer te spreken over de ontwikkeling die PSV in korte tijd heeft doorgemaakt. Dat laat hij blijken in De Telegraaf na de gewonnen wedstrijd tegen Nottingham Forest (1-0). De coach ziet dat zijn ploeg aanzienlijk beter voor de dag komt dan aan het begin van de voorbereiding. 

"Ik ben heel tevreden als ik zie waar we in vier weken gekomen zijn. Tussen het oefenwedstrijdje tegen Sint-Truiden en deze wedstrijd is dag en nacht verschil", aldus Bosz na afloop van de wedstrijd tegen Nottingham.

Bosz ziet dat zijn lessen snel worden opgepakt. "Ik heb veel dingen teruggezien waar we op getraind hebben. We proberen hoog druk te zetten op het veld. Dat deden we goed." Ook over het positiespel van zijn ploeg in de wedstrijd was de coach te spreken.

Ondanks dat PSV nog geen nieuwe versterkingen heeft, is Bosz niet ontevreden. "Er is bij mij nul teleurstelling. Ik weet precies met wie we in gesprek zijn en wat de reden is waarom ze er nog niet zijn."

Vrijdag 4 augustus speelt PSV zijn eerste officiële wedstrijd, tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. De ploeg van Arne Slot speelde recent ook een oefenwedstrijd. De Rotterdammers wonnen met 2-1 van Benfica.