Transfernieuws

'Feyenoord dient derde en 'zéér hoopvol' miljoenenbod in bij Zagreb voor Ivanusec'

'Feyenoord dient derde en 'zéér hoopvol' miljoenenbod in bij Zagreb voor Ivanusec'

25-07-2023 21:36 Laatste update: 23:56

Feyenoord heeft een derde bod ingediend bij Dinamo Zagreb voor Luka Ivanusec. Dat meldt 1908.nl dinsdagavond. Volgens het Rotterdamse medium nadert de landskampioen het door de Kroaten gewenste bedrag en is het 'zéér hoopvol'.

Feyenoord mengt zich de laatste dagen nadrukkelijk op de transfermarkt. De presentatie van Calvin Stengs, die wordt overgenomen van OGC Nice, laat niet lang meer op zich wachten en ook de komst van Ivanusec lijkt nu serieuze gestaltes te krijgen. De Stadionclub heeft naar verluidt te kennen gegeven dat het bereid is om 8,3 miljoen euro neer te leggen voor de Kroatische international, die zowel op linksbuiten als op tien uit de voeten kan. Middels variabelen en een doorverkooppercentage kan dat bedrag voor Zagreb nog ietwat oplopen.

Ivanusec was bereid om te wachten op de onderhandelingen tussen Zagreb en Feyenoord, omdat hij graag Champions League-voetbal wil spelen in De Kuip. Daardoor werd onder meer de interesse van Olympique Marseille tijdelijk links gelegd. Ivanusec is nog niet persoonlijk akkoord met de Rotterdammers, maar eventuele belemmeringen worden daarin niet verwacht.

Dinsdagavond liet de spelmaker zich nog zien in de voorrondes van de Champions League. Hij scoorde een hattrick in de thuiswedstrijd tegen FK Astana. Die beelden zijn hier te bekijken. Het ziet er sterk naar uit dat dat meteen zijn laatste wedstrijd voor de Kroatische landskampioen is geweest.