Transfernieuws

Heerenveen-exit Noppert zo goed als zeker: Die kans is kleiner dan tien procent

Heerenveen-exit Noppert zo goed als zeker: "Die kans is kleiner dan tien procent"

13-07-2023 09:46

De kans is groot dat Andries Noppert deze zomer een transfer gaat maken. Dat beweert Harmen Kuperus, die bij Go Ahead Eagles en sc Heerenveen heeft samengewerkt met de Oranje-international.  

Noppert liet eerder weten dat hij openstaat voor een transfer, maar van concrete interesse is geen sprake. "Zolang er niets concreet is en er niets speelt, is de kans dat ik bij Heerenveen blijf groot. Maar zeg nooit nooit", aldus de sluitpost tegen Omrop Fryslân. "Ik heb altijd gezegd dat als ik nog eens een stap kan maken, ik dat wil doen. Dan moet het goed zijn voor Heerenveen en voor mezelf."

"Ik heb al eens eerder in Italië gespeeld. Ik heb altijd gezegd dat ik wel eens terug wil. En Engeland is natuurlijk een topcompetitie", vervolgt Noppert. Kuperus vindt dat de doelman het ijzer moet smeden nu het heet is. "Hij moet er nu bij zijn. Het momentum na het WK is misschien wel wat weg, maar als hij nu een mooie transfer kan pakken, dan moet hij dat vooral doen."

De keeperstrainer verwacht niet dat Noppert komend seizoen onder de lat staat bij Heerenveen. "Die kans is kleiner dan tien procent."