Transfernieuws

Optie minder voor Nederlandse top: Hilgers mondeling akkoord met FC Twente

Optie minder voor Nederlandse top: Hilgers mondeling akkoord met FC Twente

11-07-2023 09:50
1

Mees Hilgers gaat deze week zijn contract verlengen bij FC Twente. Ondanks de interesse van Nederlandse topclubs heeft de 22-jarige centrumverdediger besloten om in Enschede te blijven.

"Ik ben mondeling akkoord met Twente en het is de bedoeling dat ik deze week ga tekenen", vertelt Hilgers tegenover TC/Tubantia. De verdediger gaat zijn handtekening onder een nieuw, driejarig contract zetten. Het heeft lang geduurd tot beide partijen een akkoord bereikten. "Het aanbod was niet wat ik wilde. En dat is het nu wel."

"Dan is de keus ook niet zo moeilijk meer", vervolgt Hilgers. "Er was interesse van andere clubs, maar ik denk dat het voor mij en mijn carrière heel goed is nog een seizoen bij Twente te blijven." De talentvolle centrumverdediger is blij met de nieuwe hoofdtrainer Joseph Oosting. "We gaan twee keer in de week extra individueel trainen met de spelers. Dat is top. Voor iedereen is er een plan, waardoor je constant bezig bent. Er is heel veel aandacht voor spelers en dat is zeker op mijn leeftijd heel goed."