Transfernieuws

Braziliaan gelinkt aan Ajax: 'Of hij nu de spits achter Brobbey moet worden...'

Braziliaan gelinkt aan Ajax: 'Of hij nu de spits achter Brobbey moet worden...'

08-07-2023 08:55

De Braziliaanse spits Juan Santos zou in de belangstelling staan van Ajax. In #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur worden er vraagtekens gezet bij zijn mogelijke komst.

Volgens het Braziliaanse medium Bolavip zou Ajax negen miljoen euro hebben geboden op Santos. De Braziliaanse fans zijn niet zo rouwig om zijn mogelijke vertrek. "Wat op zich bijzonder is, is dat de reacties in Brazilië en op Twitter ook niet mals zijn. Er klinken reacties als: Ajax, je mag hem hebben en wat heeft Juan gedaan om in de belangstelling te staan bij Ajax?", klinkt het.

Mochten de Brazilianen overgaan op een verkoop, dan is dat te verklaren. "Sao Paulo heeft wat financiële problemen en dus willen ze gasten zoals hij van de hand doen. Het zegt wel veel dat de supporters hem niet tot de pareltjes van de club scharen. Ook de voorzitter heeft gezegd dat er belangstelling zou zijn vanuit Nederland."

Mocht Santos ooit in Amsterdam neerstrijken, dan voegt hij zich in een veelbelovend rijtje. "Ajax heeft wel goede ervaringen met Sao Paulo. David Neres en Anthony kwamen daar vandaan, maar of hij nu de spits achter Brian Brobbey moet worden…?"