Transfernieuws

'PSV hoopt nog steeds op Lang, Pepi wordt dinsdag gekeurd in Eindhoven'

'PSV hoopt nog steeds op Lang, Pepi wordt dinsdag gekeurd in Eindhoven'

04-07-2023 07:59 Laatste update: 08:02

PSV hoopt Noa Lang nog altijd te strikken, ondanks dat de vraagprijs van Club Brugge erg hoog ligt. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Daarnaast weet de regionale krant dat Ricardo Pepi dinsdag gekeurd wordt in Eindhoven.

Er wordt al meerdere weken gespeculeerd over de toekomst van Pepi, maar nu lijkt de transfer naar PSV dichterbij dan ooit. 'Volgens doorgaans betrouwbare bronnen wordt Ricardo Pepi dinsdag dan eindelijk medisch gekeurd: de 20-jarige Amerikaan sluit daarna op korte termijn aan bij de spelersgroep', schrijft het ED. PSV betaalt ongeveer acht miljoen euro voor de spits, plus bijkomende bonussen. 

Met de komst van Pepi heeft hoofdtrainer Peter Bosz zijn eerste hoofdrolspeler binnen voor het Bosz-bal. Nu zijn de Eindhovenaren ook nog op zoek naar een linksbuiten. Eerder werd al bekend dat PSV zijn oog heeft laten vallen op Lang, die een hoog prijskaartje heeft. Toch geeft de nummer twee van de Eredivisie van afgelopen seizoen nog niet op. 'Als Lang zelf aangeeft dat hij daar weg wil, kan het niettemin snel gaan', aldus het ED.