Nieuws

Van blessure herstellende Ajax-verdediger heeft plannen: 'Ik heb er echt zin in'

Van blessure herstellende Ajax-verdediger heeft plannen: 'Ik heb er echt zin in'

01-07-2023 23:50

Ahmetcan Kaplan is voornemens om zich te bewijzen aan trainer Maurice Steijn. De verdediger van Ajax, die afgelopen zomer voor tien miljoen euro naar Amsterdam werd gehaald, is van plan zich dit seizoen te laten gelden.

Kaplan werd afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag naar Ajax gehaald maar was vervolgens onderhevig aan het nodige blessureleed. De Turkse verdediger is nog altijd herstellende, maar kijkt er naar uit om zijn eerste minuten weer te gaan maken.

"Ik heb al heel lang niet gespeeld en ik wil heel graag weer spelen. Iedereen is aan het wachten, ik ben ook aan het wachten. Ik heb er echt zin in", begint de twintigjarige Kaplan voor de camera van Ajax TV.

Kaplan geeft vervolgens toe dat hij een moeilijke tijd achter de rug heeft, maar is er nu ook mentaal weer bovenop. "Het was een fijne vakantie. Ik heb mijn vrienden en familie weer gezien. Het was mentaal zwaar voor mij, maar nu ik in Turkije ben geweest voel ik me beter", besluit hij. Ajax werkte zaterdag de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen af.