Transfernieuws

'Man U kijkt naar alternatieven voor Mount, Ajacied en Utrecht-talent op de radar'

'Man U kijkt naar alternatieven voor Mount, Ajacied en Utrecht-talent op de radar'

26-06-2023 09:18

Manchester United lijkt voorzichtig op zoek naar alternatieven voor Mason Mount nu de deal met Chelsea stuk lijkt te gaan lopen. Volgens de Britse tak van ESPN zouden Ajax-technicus Mohammed Kudus en FC Utrecht-talent Taylor Booth op de radar staan van The Mancunians.

Het Manchester United van Erik ten Hag zit al weken achter Mount aan, maar het lukt de club maar niet om tot een akkoord te komen met Chelsea. Al drie keer zag United een bod op de Engelse middenvelder afgewezen worden, waardoor er langzaam naar alternatieven wordt gezocht. Adrien Rabiot en Moises Caicedo staan op het lijstje, maar volgens ESPN zouden ook Kudus en Booth op de radar van United staan.

Kudus werd eerder al gelinkt aan een transfer naar de Premier League. Brighton & Hove Albion zou interesse hebben, terwijl in een eerder stadium ook Arsenal geïnteresseerd was. De 22-jarige aanvaller annex middenvelder heeft een contract tot medio 2025 bij Ajax, maar hoopt op een mooie transfer deze zomer.

Ook Booth van FC Utrecht heeft nog een contract tot medio 2025. De Amerikaans international kwam vorige zomer over van het tweede elftal van Bayern München.