'Van Hooijdonk verlaat Serie A na half jaar op huurbasis voor Eredivisie-club'

'Van Hooijdonk verlaat Serie A na half jaar op huurbasis voor Eredivisie-club'

21 januari - 12:29 Laatste update: 13:40
Eredivisie 0 Reacties

Sydney van Hooijdonk staat op het punt om terug te keren naar Nederland. De aanvaller is dicht bij een tijdelijke overgang naar sc Heereveen, meldt Voetbal International.

Technisch manager Ferry de Haan heeft volgens het weekblad aangegeven 'te verwachten dat de overgang snel rond is'. De Friezen nemen de spits voor de rest van het seizoen over van Serie A-club Bologna. Afgelopen zomer verkaste Van Hooijdonk nog van NAC Breda naar Italië.

De teller in de Italiaanse competitie stokte voor Van Hooijdonk al bij vier wedstrijden. In al die duels kwam hij als invaller binnen de lijnen. De uitzichten op meer speeltijd zijn beperkt, waardoor de zoon van Pierre van Hooijdonk openstaat voor een terugkeer naar Nederland.

Na de wedstrijd tegen Hellas Verona - hij zit nog bij de wedstrijdselectie - reist Van Hooijdonk af naar Nederland om de laatste plooien met Heerenveen glad te strijken. Daarnaast is de ploeg uit Friesland nog altijd bezig om Thom Haye te contracteren. De aanvallende middenvelder kwam eerder gezamenlijk met de 21-jarige Bredanaar uit voor de Parel van het Zuiden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie