Transfernieuws

'Twente neemt afscheid: aanvaller hard onderweg naar Griekenland'

'Twente neemt afscheid: aanvaller hard onderweg naar Griekenland'

23 juni - 06:45

Virgil Misidjan is hard onderweg naar PAOK Thessaloniki. De vleugelspeler van FC Twente loopt uit zijn contract en vertrekt transfervrij naar de Griekse topclub. 

Meerdere Griekse media schrijven donderdag dat de Nederlander afscheid neemt van de Enschedese club. Het zou voor Twente de zoveelste bepalende speler zijn die vertrekt bij de club: Ramiz Zerrouki en Julio Pleguezuelo vertrokken al en Vaclav Cerny staat op het punt zijn handtekening te zetten bij VfL Wolfsburg. Daarmee is Misidjan speler nummer vier die zal vertrekken.

FC Twente wilde de vleugelspeler graag houden, maar Misidjan lijkt te bezwijken voor het financiële plaatje in Griekenland. PAOK speelt, net als FC Twente, in de Conference League in Europa. De zaakwaarnemer van Misidjan zou de speler ook hebben aangeboden bij AEK Athene, maar PAOK is de geïnteresseerde club gebleken. De kans bestaat dat PAOK en Twente elkaar nog zullen treffen in de derde voorronde van de Conference League. 

Misidjan arriveerde in 2021 bij Twente en kwam transfervrij over van PEC Zwolle. De 29-jarige speler was het afgelopen seizoen in 31 wedstrijden goed voor acht doelpunten en vier assists. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!