Transfernieuws

'Het houdt niet op: Saudische clubs kloppen aan bij Arsenal voor vedette'

'Het houdt niet op: Saudische clubs kloppen aan bij Arsenal voor vedette'

21-06-2023 17:23

Thomas Party staat voor een vertrek bij Arsenal, melden Engelse media. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn clubs uit Saudi-Arabië geïnteresseerd en bereid om veertig miljoen euro neer te leggen voor dertigjarige middenvelder. 

Zondag kwam al naar buiten dat Partey, die afgelopen seizoen goed was voor veertig wedstrijden bij The Gunners, mag vertrekken. Naar verluidt zijn er gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de club en speler. Voor beide partijen lijkt een vertrek de beste optie.

In 2020 kwam Partey over van Atlético Madrid. Sindsdien speelde hij 99 wedstrijden waarin hij vijf keer tot scoren kwam. Afgelopen seizoen was de middenvelder een vaste waarde in het team van Mikel Arteta, maar werd hij vervangen toen hij zijn vorm verloor gedurende de titelrace. 

Partey kan nu toegevoegd worden aan het steeds groter wordende lijstje van spelers die mogelijk de overstap naar Saudische competitie gaan maken. Daarnaast kan een mogelijke deal uitkomst bieden voor Arsenal dat graag financiële ruimte wil maken voor de komst van Declan Rice. Eerder deze woensdag werd bekend dat de club met Kai Havertz een speler aan zich gaat binden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!