Nieuws

Wijnaldum duidelijk over Feyenoord- en PSV-interesse: 'Niet mijn eerste optie'

Wijnaldum duidelijk over Feyenoord- en PSV-interesse: 'Niet mijn eerste optie'

18-06-2023 19:07 Laatste update: 19:35

Een mogelijke terugkeer van Georginio Wijnaldum naar de Eredivisie is hoogst onzeker. De 32-jarige Nederlandse international sprak na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Italië (2-3) over zijn toekomst.

Wijnaldum kwam als invaller in het veld tijdens de wedstrijd in Enschede en scoorde de tweede goal voor Oranje. Na afloop werd hem gevraagd naar zijn plannen voor de toekomst, aangezien PSV interesse heeft getoond om hem terug te halen naar Nederland. Ook Feyenoord wordt genoemd als mogelijke bestemming voor de middenvelder, die momenteel door Paris Saint-Germain wordt verhuurd aan AS Roma.

"Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde", aldus Wijnaldum tegenover Voetbal International. "Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten."

Wijnaldum heeft nog een contract bij PSG dat loopt tot medio 2024. Op 17 juli staat de eerste training gepland in Parijs.