Transfernieuws

'Becker geniet Premier League-interesse: twee clubs azen op Nederlander'

'Becker geniet Premier League-interesse: twee clubs azen op Nederlander'

19-05-2023 09:16 Laatste update: 10:47

Sheraldo Becker geniet Premier League-interesse, meldt transferexpert Fabrizio Romano. West Ham United en Fulham zouden de aanvaller van FC Union Berlin naar verluidt graag willen inlijven komende transferzomer.

Romano schrijft dat zowel West Ham als Fulham Becker nauwlettend in de gaten houdt. Volgens de Italiaanse sportjournalist is een overstap binnen de Bundesliga of naar de Serie A ook niet uitgesloten. Zo zouden er clubs uit beide competies kijken naar de verrichtingen van de pijlsnelle buitenspeler. Het huidige contract van de Nederlandse voorhoedespeler met Surinaamse roots loopt tot de zomer van 2024.

Becker is deze voetbaljaargang bezig aan een geweldig seizoen bij FC Union Berlin. Hij kwam in 32 Bundesliga-optredens al tot elf doelpunten en zeven assists. De 28-jarige Amsterdammer genoot de jeugdopleiding van Ajax. In het seizoen 2015/2016 werd de vleugelaanvaller door Ajax verhuurd aan PEC Zwolle. Na één seizoen in Zwolle, vertrok Becker naar ADO Den Haag. Sinds 2019 speelt hij voor FC Union Berlin.