Breaking news

'PSV wil snel handelen en Champions League-miljoenen neerleggen voor Pepi'

'PSV wil snel handelen en Champions League-miljoenen neerleggen voor Pepi'

18-05-2023 18:57 Laatste update: 19:02
1

PSV maakt werk van de komst van Ricardo Pepi. Volgens het Eindhovens Dagblad kan er de komende weken al duidelijkheid komen over een definitieve transfer naar Eindhoven.

De interesse in Pepi is niet nieuw. De aanvaller van FC Groningen wordt al enige tijd gevolgd door de Eindhovenaren, maar doordat de Amerikaan onder contract staat bij FC Augsburg leek het een lastig verhaal te worden. Het ED meldt dat PSV door het aanstaande Champions league-geld de komende weken toe kan gaan slaan. Naar verluidt zou de Bundesliga-club genoegen nemen met een transferbedrag tussen de tien à elf miljoen euro. PSV hoopt de aanvaller voor een lager bedrag over te nemen.

Pepi gaf enkele weken geleden aan niet terug te willen keren naar Augsburg. De aanvaller vertrekt definitief uit Groningen, maar zou per se een transfer willen maken. Aangezien de Amerikaan nog een contract heeft tot 2026 zal een geïnteresseerde club diep in de buidel moeten tasten. Pepi zou volgens het ED zo snel mogelijk een transfer naar PSV willen maken om zich spoedig te kunnen focussen op het nieuwe seizoen.