Nieuws

Driessen legt salaris Slot op tafel: 'Ook nog meer dan een miljoen euro aan bonus'

Driessen legt salaris Slot op tafel: 'Ook nog meer dan een miljoen euro aan bonus'

16-05-2023 10:47
2

Arne Slot heeft een fikse bonus opgestreken door het kampioenschap van Feyenoord, meldt Valentijn Driessen. De journalist weet te melden dat het totale salaris van de trainer in de miljoenen euro's loopt.

Driessen weet bij Vandaag Inside te melden dat Slot voor Rotterdamse begrippen erg veel verdient. "Ik heb ook gehoord dat hij meer dan een miljoen euro heeft gekregen voor het kampioenschap en directe kwalificatie voor de Champions League. Als je presteert, dan mag je veel verdienen", begint Driessen die ook weet dat Slot bij Feyenoord twee miljoen euro per jaar aan salaris op strijkt. Daarmee is de trainer de best betaalde oefenmeester van Feyenoord ooit.

De afgelopen maanden werd Slot meermaals in verband gebracht met een stap naar het buitenland. Onder andere Tottenham Hotspur zou belangstelling hebben in de Nederlandse trainer. "Slot zit nog altijd bij de laatste drie kandidaten bij Tottenham Hotspur. Xabi Alonso is de eerste keuze, maar hij heeft geen tijd om in gesprek te gaan, want hij moet presteren bij Bayer Leverkusen." Technisch directeur Dennis te Kloese hoopt Slot met een verbeterd aanbod langer bij Feyenoord te houden.