Nieuws

Van den Brom wil terugkeren bij Eredivisie-club: 'Ik heb dit nog nooit gezegd'

Van den Brom wil terugkeren bij Eredivisie-club: 'Ik heb dit nog nooit gezegd'

23-04-2023 11:42

John van den Brom zou in de toekomst graag nog een keer aan de slag gaan bij Vitesse. De hoofdtrainer van Lech Poznan baalt enorm van de huidige situatie van de Arnhemse club.

"Ik heb dit nog nooit tegen iemand gezegd. Maar wat er bij Vitesse gebeurt, doet me pijn", vertelt Van den Brom in gesprek met Voetbal International. "Ik ben er trainer geweest, toen was het al zo anders dan in mijn tijd als speler. Dat is daarna alleen nog maar erger geworden. Vitesse is Vitesse niet meer. Het is zo'n mooie club, je kunt er zoveel van maken."

Van den Brom doet het goed met Poznan, dat afgelopen week in de kwartfinale van de Conference League werd uitgeschakeld door Fiorentina. De Nederlandse oefenmeester hoopt in de toekomst terug te keren naar de Eredivisie. "Vitesse met nog een aantal Vitesse-mensen terugbrengen naar waar we ooit zijn geweest. Denk aan Jan Streuer, Louis Laros, Marc van Hintum. Theo Janssen en Nicky Hofs zitten er al. Harry Vermeegen had vroeger zo'n item op tv: de cirkel moet rond. Dat zou ik nog wel mooi vinden."