Reactie

Mazraoui uit onvrede bij Bayern: 'Dit is niet wat ik wil en niet wat ik verdien'

Mazraoui uit onvrede bij Bayern: 'Dit is niet wat ik wil en niet wat ik verdien'

20-04-2023 13:20 Laatste update: 13:34
1

Noussair Mazraoui is niet blij met de situatie waar hij op dit moment in verkeert bij Bayern München. De rechtsback uit zijn onvrede in gesprek met het Duitse BILD.

Mazraoui trok afgelopen zomer de deur bij Ajax achter zich dicht om een nieuwe te openen in München. De Marokkaan moest zich gedurende de eerste seizoenshelft in de basis vechten, wat uiteindelijk lukte onder de inmiddels ontslagen Julian Nagelsmann. Vlak na het WK raakte hij geblesseerd en kwam er met Thomas Tuchel een nieuwe trainer, waarna hij weinig meer aan spelen toe is gekomen.

"Ik ben al bijna twee maanden weer helemaal fit, maar ik heb bijna geen speelminuten gekregen sinds toen", begint Mazraoui in gesprek met BILD. De verdediger is naar eigen zeggen zelfs in de pikorde gezakt tot derde of vierde keus. "Ik weet niet wat er is gebeurd, dat moet je aan de mensen vragen die in een hoge positie zitten binnen de club."

Over Tuchel spreekt Mazraoui vervolgens geen slecht woord. "Hij is hier pas net en ik denk dat het een goede coach is, hij praat veel met spelers. Wij hebben ook over mijn perspectief gepraat, maar dat is iets tussen ons", aldus Mazza, die vervolgens tussen de regels door zegt dat dat niet een heel positief gesprek is geweest. "Ik ben een vechter, maar als de situatie zo doorgaat is dat niet wat ik wil en niet wat ik verdien. Het is nog te vroeg om over de zomer te praten, maar voetbal kan soms snel gaan…", besluit hij.