Nieuws

Vitesse komt met statement: 'Vertrouwen dat we tot een overeenstemming komen'

Vitesse komt met statement: 'Vertrouwen dat we tot een overeenstemming komen'

28-03-2023 23:24 Laatste update: 23:33

Vitesse heeft een update gegeven wat betreft de onrust rondom het voortbestaan van de club. De Arnhemmers moeten spoedig een akkoord bereiken over het huren van het stadion GelreDome, mocht dit niet lukken dreigt de KNVB de proflicentie in te trekken.

Interim-directeur Peter Rovers geeft in een statement aan dat Vitesse vertrouwen heeft in een goede afloop. "Het bereiken van overeenstemming over een nieuwe huurovereenkomst voor stadion GelreDome is onze absolute topprioriteit", stelt Rovers. "Er worden flinke stappen gezet richting een akkoord. Er is de afgelopen dagen hard doorgewerkt om zaken op papier te krijgen. We hebben er vertrouwen in dat we de komende dagen tot overeenstemming zullen komen."

 "Vitesse staat te boek als een club waar altijd wel wat gebeurt, maar we beseffen dat het op dit moment wel heel extreem is", vervolgt Rovers. "We weten echter ook als geen ander hoe het is om weer op te staan, nadat we gevallen zijn. Ook nu gaan we het tij keren, zowel op als naast het veld. Het zijn cruciale maanden, ook voor onze ploeg. Er zijn nog acht finales te gaan, waarin we alles op alles zullen zetten om uit de gevarenzone te blijven", aldus de interim-directeur.