Nieuws

Streep door Barcelona-transfer voor Morata: Juventus-middenvelder mag wél weg

Streep door Barcelona-transfer voor Morata: Juventus-middenvelder mag wél weg

05-01-2022 14:45 Laatste update: 18:04

Álvaro Morata vertrekt deze maand niet naar FC Barcelona. Juventus-trainer Massimiliano Allegri wil de Spaanse spits niet laten gaan. Welshman Aaron Ramsey mag de Italiaanse grootmacht op zijn beurt wel verlaten.  

Allegri liet zich op een persconferentie uit over de toekomst van de Atlético-huurling. "Álvaro Morata blijft hier. Hij vertrekt niet in januari. Ik heb een één-op-één gesprek gehad met hem en gezegd: je blijft honderd procent hier."

Met deze duidelijke bewoordingen lijkt een transfer naar Barcelona definitief van de baan. Vervolgens looft Allegri zijn boomlange aanvaller. "Hij is een erg belangrijke speler voor ons. Ik heb met hem gesproken en hem gezegd dat hij niet mag vertrekken." 

Over de toekomst van Ramsey was Allegri glashelder. "Ramsey is klaar om Juventus te verlaten. We zijn ermee bezig. Er zijn geen andere veranderingen of transfers op komst." Onduidelijk is nog waar de toekomst ligt van de middenvelder, die in de zomer van 2019 transfervrij overkwam van Arsenal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!