Nieuws

Lang gelooft in stunt tegen Benfica: 'We hebben niks te verliezen'

Lang gelooft in stunt tegen Benfica: 'We hebben niks te verliezen'

06-03-2023 23:50

Noa Lang heeft nog vertrouwen in een goede afloop in de Champions League. Club Brugge moet een 0-2 achterstand zien weg te poetsen tegen het sterk presterende Benfica, maar de Nederlander stelt dat er gekkere dingen zijn gebeurd.

Brugge gooide, net als Benfica, hoge ogen in de groepsfase van de Champions League. Het is dinsdagavond aan Blauw-Zwart om op het hoogste podium in Europa actief te blijven. Lang blikte maandag tijdens het persmoment alvast vooruit. "We hebben niks te verliezen en we weten wat we moeten doen", meent de aanvaller, die op zijn eigen unieke manier reageert. "In voetbal kan alles hè, dus je weet nooit wat er zal gebeuren. Ik snap dat er veel van mij wordt verwacht, maar daar hou ik van. Het is aan mij om belangrijk te zijn voor het team."

De Belgische topclub verloor vrijdag nog verrassend van nummer zestien Oostende. "We moeten tonen dat we van vrijdag hebben geleerd. Geen woorden, maar daden. Onze motivatie is heel groot, dit is de Champions League en er is geen mooier podium. Als kind droom je hiervan", besluit Lang.