Nieuws

Lang spaarzaam lichtpuntje bij verliezend Brugge: 'Mij pakken, dat is moeilijk'

Lang spaarzaam lichtpuntje bij verliezend Brugge: 'Mij pakken, dat is moeilijk'

16-02-2023 06:44 Laatste update: 09:48

Noa Lang was een van de weinige positieve punten bij Club Brugge, dat woensdagavond afging tegen Benfica in de Champions League. De Nederlander gelooft in een stunt van Blauw-Zwart over drie weken in Portugal.

Benfica leek lange tijd met 0-1 te winnen in België, maar David Neres verdubbelde vlak voor tijd de score. De tweede wedstrijd in Portugal gaat een heel pittige worden, weet ook Lang, die een goede indruk maakte. "Tijdens de laatste tien minuten dacht ik: Zolang het 0-1 is, hebben we daar een finale. Nu wordt het weer wat moeilijker, maar het kan", stelde Lang na afloop. "Gewoon op voorsprong komen, dan kan het gek lopen."

Lang is weer opgeleefd bij Club Brugge. De Nederlander viel eerst buiten de lijnen vanwege een blessure en werd daarna niet meer opgesteld. Onder de nieuwe trainer Scott Parker gebeurt dat wel. "Ik heb een goede klik met de trainer. Hij praat veel met me en laat me een beetje doen wat ik wil. De tactiek is misschien een beetje op mij gebaseerd. Mijn rol als valse spits? Het ligt me wel. Je ziet de tegenstander een beetje zoeken... Wie gaat hem pakken? En mij pakken, dat is moeilijk", besluit Lang.