Nieuws

Volgende domper Ten Hag: ook Antony ontbreekt bij Manchester United

Volgende domper Ten Hag: ook Antony ontbreekt bij Manchester United

07-02-2023 14:13

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft overwogen om in beroep te gaan tegen de straf voor Casemiro, maar heeft uiteindelijk toch besloten om dit niet te doen. De Braziliaan ontbreekt de komende drie duels bij The Mancunians. Ook Antony ontbreekt hoe dan ook in het Premier League-duel van woensdag met Leeds United.

Casemiro werd tegen Crystal Palace van het veld gestuurd, nadat hij Will Hughes van de bezoekers bij zijn nek had gegrepen. Ten Hag wordt gevraagd of hij overwoog om bezwaar aan te tekenen tegen de straf. "Ja", zegt de Nederlander op de persconferentie. Antony moet ook passen tegen The Whites door een blessure. "Hij is niet beschikbaar tegen Leeds woensdag."

Ten Hag plaatst vervolgens zijn vraagtekens bij de rode kaart van de spelbepalende Casemiro. "Het was niet de juiste beslissing om hem weg te sturen, maar ik denk niet dat we een kans maken in een juridische procedure." Naast de geblesseerde Christian Eriksen , Scott McTominay en Donny van de Beek is het ontbreken van de zomeraankoop een volgende domper.

Daardoor lonkt speeltijd voor Marcel Sabitzer, die op Deadline Day op huurbasis de overstap maakte van Bayern München. "We hebben veel goede spelers in de selectie, die niet altijd in de basis staan. Dus, anderen zullen de kans gaan krijgen. Iedereen is Man United-capabel. We moeten morgen (woensdag, red.) presteren, ongeacht wie er op het veld komen."