Nieuws

'Mourinho kan het alleen vinden met vedettes, hij beledigde Karsdorp openbaarlijk'

'Mourinho kan het alleen vinden met vedettes, hij beledigde Karsdorp openbaarlijk'

04-02-2023 20:30

Dat José Mourinho zichzelf The Special One noemt weten we ondertussen, maar de Portugese trainer van AS Roma is lang niet bij iedereen populair. Antonio Cassano bijvoorbeeld, die begin deze eeuw nog voor I Giallorossi speelde, heeft geen goed woord over voor Mourinho. Hij stelt dat de coach zo zijn lievelingetjes heeft binnen de selectie.

Cassano vertelt zoal dat Mourinho het voornamelijk goed kan vinden met vedettes. "Het is te makkelijk om alleen vrienden te zijn met de beste spelers. Hij gedraagt zich te vaak op een stiekeme manier", aldus de voormalig Italiaans international in de podcast Bobo TV. "Ik moest er pas bijna van kotsen." Roma ging afgelopen week met 1-2 onderuit in de Coppa Italia tegen Cremonese. "Hij weet gewoon niet hoe hij een team moet samenstellen. Zelfs met een B-ploeg moet je Cremonese verslaan."

Nicolò Zaniolo en Rick Karsdorp zijn twee voorbeelden van spelers die momenteel met Mourinho in de clinch liggen bij Roma. "Mourinho beledigde Karsdorp waar iedereen bij was", zo vertelt Cassano. "Nu komt hij terug bij de selectie. Weet iemand waarom? Het is dus een rommeltje. En Zaniolo… Dáár praat hij over, niet waarom dit Roma zo slecht speelt. Het is anderhalf jaar geleden dat deze ploeg goed voetbal heeft gespeeld."