Nieuws

Roma begonnen met herstelwerkzaamheden: Karsdorp en Zaniolo ingeschreven voor EL

Roma begonnen met herstelwerkzaamheden: Karsdorp en Zaniolo ingeschreven voor EL

03-02-2023 13:52 Laatste update: 14:01

De herstelwerkzaamheden rondom Rick Karsdorp en Nicolò Zaniolo lijken te zijn ingezet. Tegen alle verwachtingen in heeft AS Roma het veelbesproken duo ingeschreven voor de knock-out fase van de Europa League.

Het verhaal rondom Karsdorp is bekend. De rechtsback werd begin-november slachtoffer van de zondeboktactiek van trainer José Mourinho, die hem een verrader noemde waarmee hij insinueerde dat hij helemaal klaar is met de Nederlander. Lang leek er geen toekomst meer voor hem te zijn in Rome, maar tot een transfer kwam het niet.

Naast Karsdorp mag ook Zaniolo hopen om op een verzoening met de club. De Italiaan ligt net als de Nederlander niet goed bij Mourinho en de achterban van de club omdat hij koste wat kost een transfer wilde realiseren. Die kwam er uiteindelijk niet omdat de middenvelder zelf niet naar Bournemouth wilde, ondanks dat de clubs al rond waren over de overgang.  

Ondanks de gebarsten relaties is het tweetal opgenomen in de selectie voor de Europa League. Dat geldt ook voor Georginio Wijnaldum. De Nederlander heeft zijn rentree gemaakt op het trainingsveld en komt steeds dichter bij het eind van zijn herstel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!