Nieuws

Brands bevestigt interesse in Danjuma en Memphis: 'Dan wordt het moeilijk'

Brands bevestigt interesse in Danjuma en Memphis: 'Dan wordt het moeilijk'

31-01-2023 20:40

Marcel Brands bevestigt dat PSV op Deadline Day twee aanwinsten zal verwelkomen. Thorgan Hazard werd eerder al gepresenteerd, maar ook Patrick van Aanholt moet op huurbasis de Eindhovense club versterken, vertelt de algemeen directeur.

Thorgan Hazard maakt het seizoen op huurbasis af in Eindhoven, terwijl ook Van Aanholt spoedig gepresenteerd lijkt te worden. "Nu zijn onze handen meer vrij voor de lange termijn. Komende zomer stellen we een selectie samen voor twee Champions League-plekken. Daar moeten we bij zijn", vertelt Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

PSV is de afgelopen maand druk bezig geweest met het binnenhalen van versterkingen. Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke kwam er een behoorlijke druk achter. "Concreet valt het best mee. Er is heel veel aangeboden en intern besproken, maar we zijn met een handvol spelers maar écht bezig geweest. Viktor Tsygankov wilde we een contract tot 2027 aanbieden, maar hij koos voor Girona. Zijn zaakwaarnemer is eigenaar van die club en ondanks een beter bod voor hem en Dinamo Kiev wilde Viktor loyaal blijven aan zijn agent."

"We hebben zelfs Oleksandr Zinchenko nog gevraagd of hij PSV wilde aanbevelen, maar helaas", vervolgt de algemeen directeur. "Arnaut Danjuma wilden we ook aantrekken, maar hij koos voor de Premier League. Memphis hebben we gepolst, maar toen kwam Atlético. Dan wordt het moeilijk."