Nieuws

Van Wonderen bevestigt komst Bruma: 'Nog wat formaliteiten, het is onderweg'

Van Wonderen bevestigt komst Bruma: 'Nog wat formaliteiten, het is onderweg'

25-01-2023 21:48

De komst van Jeffrey Bruma naar sc Heerenveen is zeer dichtbij. Dat heeft trainer Kees van Wonderen voorafgaand aan het Eredivisieduel met Fortuna Sittard bevestigd voor de camera's van ESPN. Volgens Van Wonderen kan Bruma van grote waarde zijn in de Friese defensie.

Eerder deze week werd bekend dat de voormalig Oranje-international interesse genoot van zowel Heerenveen als FC Groningen. Hij speelt op dit moment voor het Turkse Kasimpasa, maar komt daar maar weinig aan spelen toe.

"Het ziet er goed uit", aldus Van Wonderen. "Er moeten nog wat formaliteiten worden afgewikkeld, maar het is onderweg. Ik ben er wel blij mee. Ik denk dat het een jongen is met internationale ervaringen en een enorme power. Door het wegvallen van Van Beek willen we daar graag een kwalitatief sterke rechtspoot hebben, die gelijk het niveau kan halen. Dat denken we met Jeffrey gevonden te hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!