Nieuws

Noppert lijkt 'gewoon' in Heerenveen te blijven: 'Het is lekker rustig, heerlijk'

Noppert lijkt 'gewoon' in Heerenveen te blijven: 'Het is lekker rustig, heerlijk'

25 januari - 10:35
0

Andries Noppert lijkt naar alle waarschijnlijkheid 'gewoon' in Heerenveen te blijven. De Toren van Joure maakte op het WK in Qatar indruk en genoot interesse van meerdere clubs, maar de doelman vertelt zelf dat er geen spectaculaire transferontwikkelingen heersen.

Zo werd Noppert even gelinkt aan Ajax, maar concreet werd het volgens hem nooit. "Nee, het is lekker rustig. Heerlijk. Dan kun je je gewoon focussen op wat je moet doen. Het meeste moet je niet eens willen horen. En als er wat concreet is, moeten ze zich bij de club melden en dat is nog niet gebeurd", zo vertelt hij in gesprek met Omrop Fryslân.

De kans is daarom groot dat Noppert voorlopig in het blauwwit van Heerenveen blijft spelen. "Ik verwacht niet dat er een topclub op de stoep staat. En kijk, de transferperiode in de winter is wel heel anders dan in de zomer. Soms heb je dan ook paniekaankopen. Je moet er zelf ook een goed gevoel bij hebben, het moet passen. Het is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt." Hij stelt niet weg te hoeven en goed te zitten in Friesland. "Er moet wel echt iets moois voorbijkomen en dat is er tot nu toe nog niet."

Noppert hoopt ook onder bondscoach Ronald Koeman te kunnen schitteren in het Nederlands elftal. "Als er een nieuwe bondscoach komt, maakt die zijn eigen keuzes. Ik denk dat je al heel erg blij mag zijn dat je bij het Nederlands elftal zit." Hij heeft al gesproken met de nieuwe keeperstrainer, Patrick Lodewijks. "Hij komt hier zo gauw mogelijk eens naartoe om een kopje koffie te drinken. En bij te praten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie