'Chelsea spitst de oren: Premier League-clubs onderzoeken transfer van Ziyech'

Hakim Ziyech maakt mogelijk een transfer naar een andere Premier League-club
23 januari 2023 om 08:02

De dagen van Hakim Ziyech bij Chelsea zouden wel eens geteld kunnen zijn, stelt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transferexpert gaan The Blues zich de komende dagen buigen over biedingen die het op de creatieveling krijgt.

Volgens Romano liggen er meerdere kapers op de kust voor Ziyech. De geïnteresseerde clubs gaan zich tijdens de laatste dagen van de transferperiode melden op Stamford Brigde en onderzoeken momenteel de voorwaarden die aan een mogelijke deal zijn verbonden. De transfergoeroe doelt op verschillende, nog onbekende clubs uit de Premier League en andere buitenlandse topclubs.

Waar Ziyech in eerste instantie op nog niet zo heel veel speeltijd kon rekenen onder Graham Potter, is dat tijdens de laatste twee wedstrijden tegen Crystal Palace en Liverpool wel anders. De Marokkaan mocht twee keer in de basis beginnen en deed dat afgelopen weekend tegen The Reds zeker niet onverdienstelijk.

Toch lijkt een toekomst voor de voormalig speler van Ajax een moeilijk verhaal. Het koopgrage Chelsea strikte Noni Madueke voor zijn positie en heeft met Raheem Sterling en Kai Havertz nog twee spelers die aan de rechterkant uit de voeten kunnen.