Nieuws

Mahi kijkt uit naar minuten in Cambuur-shirt: 'Dit is een reset van mijn carrière'

Mahi kijkt uit naar minuten in Cambuur-shirt: 'Dit is een reset van mijn carrière'

17-01-2023 18:15

Mimoun Mahi is klaar om het komende half jaar te gaan knallen bij SC Cambuur. De 28-jarige aanvaller is blij dat hij tot het eind van het seizoen op huurbasis mag gaan voetballen in Leeuwarden.

Mahi, die dinsdagmiddag zijn huurovereenkomst ondertekende bij SC Cambuur, is vastberaden dat de samenwerking een succes wordt. "Dit gaat lukken. Ik heb een plan in mijn hoofd en daar ga ik het komende half jaar volle bak voor. Dit is een reset van mijn carrière", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Mijn gezin blijft in het westen wonen en ik ga de komende maanden volle bak om te slagen in Leeuwarden. Ik wil weer knallen, Cambuur heeft goals nodig. Dit moet een win-win worden."

SC Cambuur was al langer geïnteresseerd in de aanvaller van FC Utrecht. "De laatste weken kwam het steeds dichterbij, omdat ik ook steeds verder kwam in mijn revalidatie. Ik ben heel blij dat het uiteindelijk van een transfer gekomen is", vertelt Mahi, die zich gaat focussen op de linksbuitenpositie. "De trainer (Sjors Ultee, red.) heeft gezegd dat ik voorin overal kan spelen, maar dat hij me vooral op links wil gaan gebruiken. Op die plek heb ik mijn topjaren beleefd en dat niveau wil ik weer gaan halen. Ik heb al veel ervaring, maar ben pas 28."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!