Nieuws

'Cambuur komt in zoektocht naar aanvallende versterkingen uit bij FC Utrecht'

'Cambuur komt in zoektocht naar aanvallende versterkingen uit bij FC Utrecht'

14-01-2023 19:18

SC Cambuur heeft haar pijlen gericht op de diensten van Mimoun Mahi. De Friezen hopen de 28-jarige aanvaller snel te kunnen huren van FC Utrecht. Eerder informeerde de club naar Tim Matavz, maar dat bleek tevergeefs.

Dat weet onder meer VoetbalPrimeur te melden. Cambuur is momenteel hekkensluiter in de Eredivisie en zou wel wat aanvallende impulsen kunnen gebruiken. De blauwgelen zijn al in onderhandeling zijn met FC Utrecht, maar Mahi zou ook andere opties hebben. Hij speelde door blessures dit seizoen pas twee wedstrijden voor de Domstedelingen.

Cambuur informeerde ook naar Matavz, die nog een contract van anderhalf jaar heeft bij Omonia Nicosia in Cyprus. Hij zou wegens familieomstandigheden liever een transfer willen maken naar Kroatië, in de nabijheid van zijn geboorteland Slovenië. Het is onduidelijk of Cambuur hier nog op anticipeert.

De Herten spelen zondag om 16.45 uur in een rechtstreekse degradatiekraker tegen nummer zestien FC Emmen. De Drenten hebben drie punten meer dan Cambuur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!