Transfernieuws

'Interesse in Danjuma komt op gang: Villarreal 'luistert' naar aanbiedingen'

'Interesse in Danjuma komt op gang: Villarreal 'luistert' naar aanbiedingen'

10-01-2023 21:19

Arnaut Danjuma lijkt de clubs deze winterse transferperiode voor het uitkiezen te hebben. Volgens Bruno Alemany, Fabrizio Romano en Sky Sports staat de Nederlander op het verlanglijstje van diverse clubs uit Engeland.

Eerstgenoemde journalist weet te melden dat Everton in de markt is om de buitenspeler te verleiden tot een terugkeer naar Engeland, waar Danjuma eerder actief was voor AFC Bournemouth voordat hij naar Villarreal vertrok. Alemany rept over 'onderhandelingen die in volle gang zijn'. Een transfer met optie tot koop zou tot de mogelijkheden behoren.

Sky Sports beaamt in zijn berichtgeving de interesse van The Toffees, maar weet daarnaast te melden dat het kooplustige Nottingham Forest eveneens in de markt is voor de Oranje-international. Het Britse medium stelt echter dat beide teams azen op een huurperiode op de man die in het seizoen 2021/22 nog werd opgenomen in het Team van het Seizoen in de Champions League.

Romano houdt zich in zijn berichtgeving op de vlakte welke clubs geïnteresseerd zijn in het inlijven van Danjum. Er zou wel volop sprake zijn van interesse. De transfergoeroe weet daarnaast te melden dat Villarreal 'luistert' naar aanbiedingen voor de Nederlander. 'Er is geen sprake van haast, aangezien Danjuma een gewaardeerde kracht is', klinkt het.