Transfernieuws

Becker reageert op Premier League-geruchten: 'Weet nooit wat de toekomst brengt'

Becker reageert op Premier League-geruchten: 'Weet nooit wat de toekomst brengt'

10-01-2023 12:30

Sheraldo Becker heeft tegenover BILD gereageerd op de geruchten over een vertrek bij Union Berlin. De aanvaller zou in beeld zijn bij Nottingham Forest.

De 27-jarige Becker zou vanwege zijn uitstekende prestaties dit seizoen interesse vanuit de Premier League hebben gewekt, maar de Nederlander heeft nog niets gehoord van Nottingham Forest. "Ik heb een contract, ik blijf. Je weet nooit wat er in de toekomst zal gebeuren, maar mijn focus ligt op dit moment bij Union Berlin. Als ik blijf, zal ik alles geven voor Union. In elke wedstrijd en elke training."

Toch kreeg de oud-speler van onder meer ADO Den Haag en PEC Zwolle de geruchten wel mee. "Vrienden van me stuurden me screenshots van de berichten. Persoonlijk heb ik er niets van gehoord", aldus Becker, die wel sprak met oud-teamgenoot en Nottingham-speler Taiwo Awoniyi. "Natuurlijk heb ik hem gesproken, hij heeft het nieuws ook gezien. 'Als je komt, zou ik blij zijn', zei hij. Maar ik antwoordde hem: ik heb van niemand iets gehoord."

Becker is een van de absolute smaakmakers in de Bundesliga dit seizoen. In vijftien wedstrijden scoorde de aanvaller zeven keer en gaf hij vier assists.