Live

Persconferentie Schreuder: Ajax-trainer over Blind, Ziyech en eigen positie

Persconferentie Schreuder: Ajax-trainer over Blind, Ziyech en eigen positie

06-01-2023 14:27 Laatste update: 15:07

De contracten van Daley Blind en Lisandro Magallán werden in de afgelopen periode ontbonden, maar versterkingen zijn nog altijd niet officieel aangekondigd door Ajax. Hoe staan de Amsterdammers ervoor na de lange winterstop door het WK in Qatar? Alfred Schreuder blikt op een persconferentie vooruit op de uitwedstrijd van NEC en beantwoordt vragen van journalisten. In dit liveblog van VoetbalNieuws mis je niets!

De laatste week voor de winterstop mag gerust omschreven worden als horrorweek in Ajax-perspectief. Tegen PSV  (1-2), Vitesse (2-2) en FC Emmen (3-3) werd liefst drie keer op rij punten gemorst door de kwakkelende regerend landskampioen. 

Daardoor neemt de druk op Alfred Schreuder grote vormen aan. Blind vertrok na een langlopend conflict door de achterdeur (naar Bayern München) en er wordt in de media hardop gespeculeerd over de kwaliteit van de huidige Ajax-selecite. Géronimo Rulli lijkt de eerste versterking te worden, maar zijn komst is nog altijd niet officieel bevestigd. 

Mogelijk geeft Schreuder op het persmoment opheldering over al deze vragen. Blijf in dit liveblog van VoetbalNieuws op de hoogte van alle ontwikkelingen!