Transfernieuws

'Sevilla onderhandelt over terugkeer Ocampos, Ajax oneens met voorwaarden'

'Sevilla onderhandelt over terugkeer Ocampos, Ajax oneens met voorwaarden'

02-01-2023 13:22
1

Het ongelukkige huwelijk tussen Ajax en Lucas Ocampos lijkt ten einde te kunnen komen, maar de Amsterdamse club onderhandelt nog altijd over een vervroegde terugkeer van de speler naar Sevilla. De Spaanse club stelt echter voorwaarden die bij Ajax in het verkeerde keelgat schieten.

Volgens het Spaanse AS wil Ocampos graag terug naar Sevilla en wil trainer Jorge Sampaoli de speler ook graag terughebben voor de nodige aanvallende impulsen. Ocampos speelde nog geen honderd minuten bij Ajax en mag tot dusver van een teleurstellende huurperiode spreken. Ajax heeft Ocampos niet meer nodig, maar wil bij een vervroegde terugkeer ook niet zonder lege handen komen te zitten. 

Ajax betaalde ongeveer vier miljoen om de aanvaller op huurbasis over te nemen, maar Sevilla wil nu in plaats van het afgesproken bedrag het resterende salaris van Ocampos betalen. Dat ziet de Amsterdamse club niet zitten. Ocampos werd onlangs in Sevilla gespot met voetballer Papu Gómez en dat vergroot alleen maar de geruchten dat de speler terug naar Spanje wil. Ajax en Sevilla zullen niet direct een beslissing nemen, maar lijken vol in onderhandeling.