Nieuws

Koeman krijgt er opnieuw van langs: 'Hij vindt hem beter dan Neymar, dus'

Koeman krijgt er opnieuw van langs: 'Hij vindt hem beter dan Neymar, dus'

07-10-2021 09:12

Luis Suárez lijkt geen groot fan te zijn van Luuk de Jong en diens transfer naar FC Barcelona. De aanvalsleider van Atlético Madrid heeft in een Twitch-sessie met journalist Gerard Moreno van RAC1 zijn bedenkingen bij de overstap van de Nederlander.

Nadat Suárez tegen FC Barcelona scoorde afgelopen weekend, maakte hij al een belgebaar. Ondanks dat hij ontkent dat dit belletje voor Ronald Koeman was, zagen velen dit als een indirecte sneer richting de Barcelona-coach. In de Twitch-sessie moet Koeman weer incasseren van de Uruguyaan. "Luuk de Jong? De trainer heeft iets gezegd over dat hij beter is dan Neymar, dus", aldus Suárez. Koeman sprak onlangs uit dat De Jong met het hoofd beter is dan Neymar. Mede door zijn duelkracht in de lucht is de spits naar Camp Nou gehaald. "Misschien zoekt Koeman in januari wel een ervaren nummer negen", geeft Suárez aan.

De relatie tussen Suárez en Koeman lijkt behoorlijk bekoeld. De spits moest vorig jaar weg bij de Catalanen en dit kreeg hij naar eigen zeggen in een telefoontje van veertig seconden te horen. Bij zijn huidige werkgever is de Uruguyaan - in tegenstelling tot FC Barcelona - tot dusver succesvol. In zijn eerste seizoen pakte hij gelijk de landstitel.