Nieuws

'Ten Hag uit frustraties aan clubleiding United: manager baalt van mislopen Gakpo'

'Ten Hag uit frustraties aan clubleiding United: manager baalt van mislopen Gakpo'

28-12-2022 15:44
1

Erik ten Hag heeft bij de clubleiding van Manchester United laten weten gefrustreerd te zijn, meldt ESPN. De manager baalt dat Liverpool FC aan de haal is gegaan met Cody Gakpo.

Manchester United was afgelopen zomer dichtbij de komst van Gakpo, maar de deal ging uiteindelijk niet door. Deze winter waren The Mancunians wederom in de markt voor de PSV'er, maar Liverpool trok aan het langste eind. Dat zorgde voor frustraties bij Ten Hag. 'Erik ten Hag heeft Manchester United verteld dat hij gefrustreerd is dat ze Cody Gakpo niet konden binnenhalen. De transfer van Gakpo naar Liverpool kwam niet als een verrassing voor Ten Hag, die dezelfde zaakwaarnemer heeft als de aanvaller van PSV, maar de teleurstelling blijft', schrijft ESPN.

Ook weet ESPN dat de clubleiding van Manchester United geen bod heeft uitgebracht op Gakpo. Uiteindelijk vertrekt de jeugdexponent van de Eindhovenaren voor een bedrag dat kan oplopen tot vijftig miljoen euro naar Liverpool. Ten Hag hoopt nog altijd dat United zich deze winter een aanvallende versterking kan binnenhalen na het vertrek van Cristiano Ronaldo. Een koop is onwaarschijnlijk, maar een aanvaller huren is wel mogelijk volgens de Britse media.

VoetbalNieuws bespreekt in een video de mogelijke vervangers van Gakpo bij PSV: