Nieuws

Trauner laat na blessuredrama van zich horen en spreekt fans bemoedigend toe

Trauner laat na blessuredrama van zich horen en spreekt fans bemoedigend toe

27-12-2022 12:05
1

Gernot Trauner heeft voor het eerst sinds het nieuws van zijn zware knieblessure van zich laten horen. De Oostenrijker is dankbaar voor alle steunbetuigingen van de Rotterdamse fans en belooft dat hij hard zal werken aan zijn comeback.

Donderdag sloeg voor Trauner op de training het noodlot toe: de mandekker moet geopereerd worden aan zijn knie en staat maanden buitenspel voor Feyenoord. 'Zoals jullie allemaal gehoord hebben zal ik de start van de tweede seizoenshelft missen vanwege een knieblessure', begint hij op zijn Instagram-pagina.

'Bedankt voor alle beterschapswensen en lieve berichtjes. Ik beloof hard te werken aan mijn comeback en hoop snel weer het rood witte shirt van Feyenoord te kunnen dragen'. Het gemist van Trauner is een flinke aderlating voor Feyenoord: de centrale verdediger miste in de eerste seizoenshelft geen minuut voor de Stadionclub en geldt als publiekslieveling onder de fans.

Arne Slot gaf nog vóór de zware blessure van Trauner aan dat Feyenoord op zoek is naar een rechter centrale verdediger. Op dit moment is nog niet duidelijk wie de voornaamste kandidaten zijn voor het hoofdpijndossier in Rotterdam-Zuid.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gernot Trauner (@gernot_trauner)