Nieuws

Meegereisde Agüero beledigt Camavinga tijdens festiviteiten

Meegereisde Agüero beledigt Camavinga tijdens festiviteiten

19-12-2022 12:12

Sergio Agüero, ook wel bekend als Kun Agüero, heeft Eduardo Camavinga flink beledigd tijdens het vieren van de wereldtitel. De oud-voetballer noemde de Franse international een 'cara de pinga', in het Engels een dickhead.

Agüero moest noodgedwongen zijn carrière beëindigen na het constateren van een hartprobleem, maar ging als boezemvriend van Lionel Messi mee naar de finale in Qatar. De 34-jarige Argentijn ging na de strafschoppenreeks direct het veld op en leek in zijn shirt wel één van de selectiespelers.

De oud-spits was er acht jaar geleden bij toen Argentinië van Duitsland verloor, maar kon deze keer lachen en poseerde samen met Messi met de wereldbeker. Tijdens de festiviteiten was Agüero op social media te zien, waarin hij Camavinga een 'cara de pinga' noemde. De reden achter de belediging is onduidelijk, al lijkt de belediging veel op de naam van de Franse international.

Voor de Argentijnen kwam een hoop los na het winnen van het WK. Doelman Emiliano Martínez maakte al een suggestieve beweging met de wereldbeker en zei het nodige over Kylian Mbappé.