'Bayern denkt aan drievoudig Champions League-winnaar als vervanger van Neuer'

12 december om 07:07

Bayern München denkt er aan om Keylor Navas naar Duitsland te halen als vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer. De doelman van Paris Saint-Germain speelde nog geen minuut sinds de komst van Christophe Galtier, maar zou alsnog een toptransfer kunnen maken.

Dat meldt Foot Mercato. Neuer liep afgelopen week een opmerkelijke blessure op. De 36-jarige Duitser brak zijn been tijdens een skivakantie, waardoor hij de rest van het seizoen niet meer in actie kan komen. De roep om een ervaren doelman die tijdelijk de plek onder de Duitse lat in kan nemen is daarom groot.

Navas is een van de namen die wordt genoemd, maar volgens het Franse medium zou ook Alexander Nübel teruggehaald kunnen worden van AS Monaco. De 26-jarige goalie is dit seizoen verhuurd door Bayern, maar de mogelijkheid bestaat dat daar vroegtijdig een eind aan gaat worden gebreid.

De ervaren Navas kwam nog in actie op het WK in Qatar. De doelman van Paris Saint-Germain nam deel met zijn land Costa Rica, in de bizarre groep met Japan, Spanje en Duitsland. Helaas voor het land uit Centraal-Amerika eindigde het na groot verzet als laatste in de groep.