Nieuws

Bayern München staat voor een lastige keuze na skiongeluk van Neuer

Bayern München staat voor een lastige keuze na skiongeluk van Neuer

11-12-2022 21:08 Laatste update: 21:33

Bayern München staat voor een lastige situatie nadat Manuel Neuer zijn been brak bij een skiongeluk. Der Rekordmeister zou naar verluidt de Kroaat Dominik Livakovic op het oog hebben, maar de kans dat de verhuurde Alexander Nübel terugkeert is ook aanwezig.

Na de WK-uitschakeling met Duitsland besloot Neuer de skipiste op te zoeken, maar daar ging het helemaal mis voor de 36-jarige goalie. Hij brak zijn been en kan daardoor een punt achter dit seizoen zetten. Oud-international Stefan Effenberg voorziet een lastige situatie. "In mijn tijd bij Bayern had ik in mijn contract staan dat activiteiten als skiën niet mochten", vertelt hij bij Sport1.

"Ze moeten nu een beslissing nemen of ze Alexander Nübel terughalen, ze zich direct versterken met een duidelijke nummer één of tot de zomer kiezen voor Sven Ulreich en wachten op Neuer". vervolgt Effenberg. "Je hebt geen uitsluitsel of Neuer überhaupt nog terugkomt. Het is de moeilijkste beslissing die Bayern zal moeten nemen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!