Nieuws

Neuer breekt been en mist rest van het seizoen bij Bayern München

Neuer breekt been en mist rest van het seizoen bij Bayern München

10-12-2022 12:15 Laatste update: 12:31
1

Dramatisch nieuws voor Bayern München: Manuel Neuer heeft zijn been gebroken en komt de rest van dit seizeon niet meer in actie. Dat maakt de Duitse doelman zelf bekend via zijn social mediakanalen.

Via Instagram maakt Neuer bekend zijn been te hebben gebroken tijdens zijn skivakantie. De doelman genoot van een korte vakantie, door de vroege uitschakeling van de nationale ploeg. Inmiddels is hij onder het mes gegaan en de operatie is naar plan verlopen. 

'Terwijl ik mijn hoofd probeerde leeg te maken op skivakantie heb ik mijn onderbeen gebroken', schrijft Neuer op zijn persoonlijke pagina. 'Heel veel dank aan de dokters. Maar toch doet het veel pijn, omdat mijn seizoen hierdoor ten einde is'. Voor Bayern is de blessure van de international een hard gelag. Neuer is al jaren de onbetwiste eerste keus onder de lat en tevens de aanvoerder van Der Rekordmeister.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Manuel Neuer (@manuelneuer)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!